زندگینامه احد عظیم‌زاده

فهرست محتوای این مقاله

احد عظیم زاده کیست ؟

احد عظیم زاده یکی از بزرگترین تاجران فرش دنیاست. وی متولد سال 1336 در روستای اسفنجان از توابع شهرستان اسکو در استان اذربایجان شرقی می باشد. عظیم زاده با سرگذشتی که برای خود رقم زد اثبات کرد که برای موفقیت و کسب ثروت نیاز به هیچگونه ارث و عوامل بیرونی ندارد و با پشتکار و باور به توامندی های خود می توان به موفقیت هایی در سطح جهانی دست یافت. وی هم اکنون مدیر عامل شرکت فرش عظیم زاده و همچنین مجری و سرمایه گزار پروژه ی قو الماس خاورمیانه در سلمان شهر می باشد.

نام به فارسى احد عظیم زاده
نام به انكليسى Ahad Azimzadeh
تاریخ تولد 1336
تاریخ مرگ نامشخص
محل زندگی نامشخص
همسر نامشخص
شغل تاجر فرش
ثروت نامشخص

دوران کودکی احد عظیم زاده

همانگونه که می دانیم تمام افراد موفق و ثروتمند دنیا یک شبه ره صد ساله را برای کسب موفقیت و ثروت طی نکرده اند و در زندگی خود با موانع و محدویت هایی مواجه شده که توانسته اند با حل کردن این موانع و پشت سر گذاشتن انها به ثروت و موفقیت برسند. احد عظیم زاده نیز از این امر مستثنی نبود. وی در خانواده ای متوسط رو به پایین در سال 1336  در روستایی به دنیا امد که عاری از هر گونه امکانات ابتدایی بود. درست زمانیکه احد عظیم زاده 7 سال سن داشت پدر خود را از دست داد و بخاطر شرایط زندگی نامطلوبی که داشتند لاجرم مجبور بود از همان سال پشت دار قالی نشسته و قالی ببافد. او شبها درس می خواند و روزها برا تامین مخارج زندگی خود و خانواده اش کار می کرد. به گفته ی خودش زندگی آنها به قدری بد بود که فقط در دو شب از سال توان

خوردن برنج برای آنها فراهم بود (در شب یلدا و شب عید نوروز). از رویاهای کودکی احد عظیم زاده این بود که او همیشه دوست داشت که خلبان یا فردی بسیار ثروتمند شود. وی قالی بافی را به مدت 7 سال ادامه داد. از سن 14 سالگی به بعد به فروش فرش بصورت سیار مشغول شد، قالی ها را روی دوش خود می گذاشت به در سطح روستا و شهر اسفنجان می فروخت و از فروش هر فرش، تنها یک تومان درامد داشت. احد عظیم زاده هیچ گاه تسلیم شرایط سخت و دشوار زندگی خود نشد و راهای مختلفی را طی نمود تا بتواند تحقق رویاهای خود را محقق سازد.

فرزندان و همسر احد عظیم زاده

تا بحال اطلاعات دقیقی از زندگی خانوادگی احد عظیم زاده مبنی بر تعداد فرزندان و همسر وی یافت نشده است. اما پسرش، پویا عظیم زاده در سال 95 به از دنیا رفته است. علت فوت پسر احد عظیم زاده نامشخص بوده اما برخی منابع علت مرگ پسرش را بیماری سرطان ذکر نموده اند.

فعالیت های احد عظیم زاده

در زمان انقلاب به سربازی رفت و و پس از بازگشت از سربازی، چند سفر خارج از کشور رفت و توانست مشتریان خوب و دائمی برای خود دست و پا کند. زمانیکه احد عظیم زاده فقط 14 سال سن داشت، تصمیم گرفت تا تجربه هایی که در طی چند سال گذشته در بازار کسب کرده بود را در معرض کوشش و خطا قرار دهد و اینگونه بود که وارد دنیای خرید و فروش قالی شد و توانست از این راه یک چهارم مغازه در بازار تبریز بخرد. در این مدت وی 20 هزار تومان پول داشت که 20 هزار تومان از فردی دیگر و 60 هزار تومان نیز وام گرفته تا بتواند تجازت خود را آغاز نماید. اولین کاری که او انجام داد این بود که شروع به تولید فرش های ایرانی در داخل کشور نمود که توانست به مرور برای کشورهای خارج نیز این کار را انجام دهد. او ابتدا به کشور آلمان سفر کرد چرا که آلمان بهترین مکان برای برای تجارت فرش بود. احد عظیم زاده در هامبورگ آلمان تحققیات مختلفی راجع به فرش انجام می دهد و به نتیجه رسید که بهترین کشور برای خرید و فروش قالی سوئیس است به دلیل اینکه اکثر ثروتمندان برای خرید فرش رهسپار سوئیس می شوند. برای همین احد عظیم زاده از هامبورگ راهی سوئیس شد.

در ژنو سوئیس احد با فردی اشنا می شود که به وی ایده ی بافت فرش های گرد را می دهد و به همین علت سوئیس را به مقصد اسفنجان ترک کرده و ایده بافت فرش گرد را استارت می زدند. موفقیت در طول این مسیر منجر شد که احد عظیم زاده تاجران فرش زیادی را از سرتاسر جهان برای دیدن قالی ها راهی ایران کند. اینگونه بود که سرمایه ی او رشد کرده و توانست به کسورهای مختلف جهان سفر کرده و از تحربیات انها در حوزه فرش آگاهی پیدا کند. سرانجام تلاش های احد به ثمر نشست و صادرات فرش در ایرانی توسط احد عظیم زاده رونق گرفت و او فرش های زیادی را به سرتاسر کشورهای دنیا از قبیل ایتالیا، آلمان، سوئیس، انگلیس و بلژیک صادر میکند وتوانسته سرمایه های فراوانی را برای خود فراهم کند.

احد عظیم زاده موفقیت خود را به قالی و قالیبافی گره نزد بلکه وی تصمیم گرفت در سال 1368، هنر زیبا و اصیل ایرانی را با معماری ایرانی تلفیق کرده و یک مجتمع اقامتی گردشگری در سلمان شهر خاورمیانه با نام قو: الماس خاورمیانه که این پروژه تواسنت فرصت های زیاد کارآفرینی و اشتغالزایی را ایجاد کند. از ویژگی های این مجتمع می توان: اشاره کرد به: استفاده از بهترین و مرغوب ترین مصالح خارجی اعم از سنگ برزیل، شیشه بلژیک، دستگیره انگلیسی و تاسیسات المانی. کابین اسانسورها آن از طلای 18 عیار است. دارای 340 واحد مسکونی، 7 طبقه سالن ورزشی، 34 طبقه هتل، 7 رستوران روی دریاچه، 10 هزار متر شهر آبی، 70 هزار متر زمین امفی تئاتر، 90 هزار متر زمین گلف و 2 باند هلی کوپتر.

دستاوردهای احد عظیم زاده

  • دومین کارگاه قالی بافی در تبریز توسط احد عظیم زاده انجام شد.
  • احد عظیم زاده در سال 1388 تندیس تولید بهترین فرش های ایرانی را از آن خود نمود.
  • نمایشگاه سالانه قالی های دست باف را در تهران در سال 1388 راه اندازی نمود.
  • برند فرش عظیم زاده را به ثبت رسانید.
  • تاسیس شعبه ی دوم فرش عظیم زاده در شهر سلمان شهر توسط عظیم زاده.
  • سرمایه گزاری 180 میلیارد تومان برای تاسیس پروژه ی قو الماس خاور میانه در سلمان شهر.
  • ایجاد فروشگاه بزرگ فرش عظیم زاده در خیابان پاسداران تهران.
  • اخذ گواهینامه ISO 9001 و کسب عنوان صادر کننده ی نمونه ی کشور بصورت 5 سال پی در پی.

افتخارات احد عظیم زاده

  • قرار گرفتن در لیست 100 کارافرین برتر کشور
  • مخترع فرش گرد و دریافت تندیس الماس
  • دریافت الماس مدیریت و کیفیت فرانکفورت در سال 2004 میلادی
  • بزرگترین صادر کننده ی فرش ایران در سه سال متوالی
  • سرپرستی 1700 کودک بی سرپرست و اضافه شدن 100 نفر بصورت سالانه

همسر و زندگی شخصی احد عظیم زاده

راجع به این موارد اطلاعاتی در دست نمی باشد و احد عظیم زاده تا کنون تمایلی به بازگو کردن مسائل زندگی شخصی اش نداشته است.

تصاویر این زندگینامه توسط آقای محمد حسین عبداله زاده عکسبرداری شده
و برای آژانس خبری تحلیلی نصر می‌باشد و در صورت درخواست ایشان حذف خواهد شد.